

MENÜAJÁNLAT
2025. március 31. - 2025. április 04.
Menü ár: 2790 HUF + szervízdíj
Előrendelést felveszünk, kérjük rendelését az alábbi telefonszámon szíveskedjen leadni: +36 83 341 026
Már a WOLT-ról is rendelhető a teljes heti menü ajánlatunk, melyet a következő linken keresztül érhet el, az "Ebéd ajánlat" fül alatt.
2025.03.31. Hétfő
Leves: Francia hagymaleves (1,3,7)
A menü: Rakott káposzta (7)
B menü: Rántott sajt, rizs, tartár (1,3,7,10)
2025.04.01. Kedd
Leves: Húsleves, májgombóc (1,3)
A menü: Csirkemell Dubarry-módra, hasábburgonya (1,7)
B menü: Zöldbabfőzelék, fasírt (1,3,7)
2025.04.02. Szerda
Leves: Libaaprólék leves (1,3)
A menü: Sertéspörkölt, galuska, csemege uborka (1,3,12)
B menü: Rántott gomba, rizs, tartár (1,3,7,10)
2025.04.03. Csütörtök
Leves: Sertésgulyás (1,3)
A menü: Párizsi csirkemell, rizibizi, almapaprika (1,3,12)
B menü: Sajtos-tejfölös spagetti (1,3,7)
2025.04.04. Péntek
Leves: Fokhagyma krémleves (1,3,7)
A menü: Pacalpörkölt, sós burgonya, vegyes vágott (12)
B menü: Bolognai spagetti (1,3,7)
ALLERGÉN TÁJÉKOZTATÓ
Éttermünk alapos gondossággal jár el az ételkészítés folyamataiban, és az allergén tájékoztatónkban, eszerint igyekszünk átfogó tájékoztatást nyújtani az allergén összetevőkről.
Ugyanakkor nem tudjuk 100% bizonyossággal garantálni, hogy az ételeink elkészítéséhez használt összetevők közül az előre gyártott, feldolgozott élelmiszerek gyártási folyamata során nem fordulhatott elő allergén anyagok keresztszennyeződése, ezért hangsúlyozzuk, hogy ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket.
-
Glutén • Gluten • Gluten
-
Rák • Krebstiere • Crustacens
-
Tojás • Ei • Egg
-
Hal • Fisch • Fish
-
Földimogyoró • Nuß • Nut
-
Szója • Soja • Soya
-
Tej • Milch • Milk
-
Diófélék, Mandula, Pisztácia • Nüsse, Mandel, Pistazie • Tree Nuts, Almond, Pistachio
-
Zeller • Sellerie • Celery
-
Mustár • Senf • Mustard
-
Szezámmag • Sesam • Sesame
-
Kén-dioxid • Schwefeldioxid • Sulphur Dioxide
-
Csillagfürt • Lupine • Lupin
-
Puhatestűek • Mollusken • Molluscs